10% korting

Overnachten De Zeeuwse Dijk St Maartensdijk
Sluit venster x

Voor De Zeeuwse Dijk in De Zeeuwse Dijk te St Maartensdijk kunt u telefonisch reserveren via 06 53 84 56 68.

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

De Zeeuwse Dijk

Vakantiehuis De Zeeuwse Dijk is een vrijstaand en karakteristiek dijkhuisje in Sint Maartensdijk. Het ruime, overdekte terras kijkt uit over de tuin, de landerijen en het bos.

Dit stijlvolle dijkhuisje hoort bij een boerderij uit 1778. De muren van de boerderij werden erg aangetast door de watersnoodramp van 1953. Enkele historische elementen van de hoeve zijn gebruikt om de schuur te renoveren.

De Tweede Dijk ligt in de polder naast de Weel en staat al sinds de 14e eeuw op de kaart van het prachtige eiland Tholen. Het huisje staat in het buitengebied van Sint Maartensdijk en ligt centraal tussen plaatsen als Sint Annaland, Scherpenisse, Poortvliet en Stavenisse. Ook de Oosterschelde is vlakbij. Hier kunt u lamsoor en zeekraal dagelijks gesneden zien worden.

Vanaf De Zeeuwse Dijk kunt u langs de Oosterschelde tot aan de Oesterdam in Tholen lopen of fietsen en dit mooie stuk van de provincie Zeeland verkennen.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10 % korting op de reguliere kamerprijzen van
af € 90,-. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

De korting is niet geldig op arrangementen. Diner is niet bij de prijs inbegrepen.

Praktische informatie

Locatie: De Zeeuwse Dijk
Adres: Tweede Dijk 3, St Maartensdijk
Telefoonnummer: 06 53 84 56 68
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust