20% Korting

Musical DeLaMar Theater Amsterdam 31 mrt - 23 apr
Sluit venster x

Ga naar delamar.nl

HAIR

Iedereen kent ze: ‘Let The Sunshine In’, ‘Aquarius’, ‘I Got Life’. Deze onsterfelijke songs uit de legendarische musical HAIR hebben door de jaren heen niets aan energie en zeggingskracht verloren. HAIR brengt u terug naar de tijd van flower power, vrije liefde en de Vietnamoorlog. Maar met z‘n boodschap van liefde en verdraagzaamheid is het verhaal nog altijd actueel. 


HAIR is het verhaal van de jonge George Berger (William Spaaij, o.a. De Tweeling en Ramses), zijn activistische vriendin Sheila (Anouk Maas, o.a. Beauty and the Beast en Flashdance) en hun onafscheidelijke vriendengroep. Ze zijn anti-oorlog, verafschuwen de heersende moraal en strijden voor vrede, liefde en grenzeloze vrijheid. Ze willen een wereld zonder regels en zonder taboes. Maar een smerige oorlog hijgt ze in de nek... Naast William en Anouk zijn er glansrollen voor Tommie Christiaan, Raffaëla Paton, Jeffrey Italiaander, Lisanne Schut en Juneoer Mers.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op 1e rang kaarten van € 50-, excl. boekingskosten. Gebruik hiervoor de pomotiecode 'VIPCARD961'.

Op de dag zelf ontvangt u met de VIP-KAART 50% last minute korting. Hiervoor gebruikt u de promotiecode '
VIPCARD415'. Let wel, zolang de voorraad strekt. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Beeld: Ray Beusker Fotografie

Praktische informatie

Locatie: DeLaMar Theater
Adres: Marnixstraat 402, Amsterdam
Wanneer: 31 maart 2017
Tot en met: 23 april 2017
Telefoonnummer: 0900 - 33 52 627 (€1 per gesprek)
Website: delamar.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Amsterdams Kleinkunst Festival Deluxe Jubileumgala
Theater, Amsterdam

Bijzondere jubileumavond met kleinkunstliedjes en sketches. In Amsterdam.

Lees meer »

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust