Tot 30% korting

Festival Diverse locaties Delft 27 jul - 6 aug
Sluit venster x

Ga naar oranjewoudfestival.nl

Gebruik de actiecode BGL2017

Delft Chamber Music Festival

Komt u ook genieten van prachtige kamermuziek tijdens het Delft Chamber Music Festival? Violiste en artistiek leider Liza Ferschtman nodigt de absolute wereldtop van de klassieke muziek uit om tegen het prachtige historische decor van Delft en omgeving te musiceren. Met de VIP-KAART krijgt u 25% of 30% korting op de onderstaande concerten. Om kaarten te bestellen klikt u op de titel van het concert.

Sonate, wat wil je van mij?
- zaterdag 29 juli 14.15 uur
Heeft muziek zonder de expressie van een stem en tekst eigenlijk wel iets te vertellen? U komt erachter tijdens 'Sonate, wat wil je van mij?' met sonates en aria's van Biber, Händel en Ravel. U krijgt 25% korting op kaarten van € 39,-.

Aard van het beestje - zondag 30 juli 14.15 uur
Wat is de definitie van de ware aard van een volk? En hoe bepalen we die waarheid van wij versus zij, de bekende en de vreemdeling? Aan de hand van volksmuziek en volksliederen schetst 'Aard van het beestje' een beeld. U krijgt 25% korting op kaarten van € 39,-.

Gevreesd of gevierd - zaterdag 5 augustus 14.15 uur
Sommige muziek werd verboden, andere juist als ‘de enige ware muziek’ bewierookt. Reden genoeg om de muziek te laten klinken en er samen bij stil te staan. Met muziek van Sjostakovich, Weill en Kagel. U krijgt 25% korting op kaarten van € 39,-.

Tell me lies, tell me sweet little lies - zondag 6 augustus 14.15 uur
De waarheid is niet altijd even fraai om te horen. Een leugentje om bestwil lijkt dan soms heel handig. Toch kan ook dat gecompliceerde situaties opleveren, dat bewijst het verhaal van Così fan tutte van Mozart wel. U krijgt 25% korting op kaarten van € 39,-.

Familieconcert 5+ - woensdag 2 augustus 11.00 uur
Komt u ook met uw (klein)kind naar de muzikale voorstelling Vivaldi never meets Bach? De muzikale grootheden Bach en Vivaldi leefden in dezelfde tijd, maar toch hebben ze elkaar nooit gekend. Met acteur Ton Meijer neemt u een kijkje in hun levens. U krijgt 30% korting op kaarten van € 12,-.

Graindelavoix - woensdag 2 augustus 21.00 uur
Graindelavoix brengt een meerstemmig vocaal repertoire uit de late 16e en vroege 17e eeuw. Een indrukwekkend concertprogramma, opgebouwd rond het requiem Missa pro defunctis van de Italiaanse componist Orazio Vecchi. U krijgt 25% korting op kaarten van € 22,-.

Met de Bankgiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% of 30 % korting
, exclusief orderkosten. Klik op de titel van het concert om kaarten te bestellen. Kies op de pagina 'Tickets' voor de kaartsoort BGL (onderaan). Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen, deze moet u tonen bij binnenkomst.

Beeld: Ronald Knapp

Praktische informatie

Locatie: Diverse locaties
Adres: , Delft
Wanneer: 27 juli 2017
Tot en met: 6 augustus 2017
Website: delftmusicfestival.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust