40% korting

Muziek Sint-Michielskerk Sittard 27 mei
Sluit venster x

Amstel Quartet

Het Amstel Quartet brengt een veelzijdig programma in de Sint-Michielskerk in Sittard. Met muziek van Dietrich Buxtehude, Thomas De Hartmann, Paul Creston en Philip Glass speelt het Nederlandse saxofoonkwartet eigen favorieten.

Dietrich Buxtehude, een van de grootmeesters van de barok, is geliefd bij onder andere organisten, klavecinisten en vocalisten, maar ook bij de saxofonisten van het Amstel Quartet. Het kwartet speelt drie stukken van de Deens-Duitse componist. Onlangs maakte het Amstel Quartet kennis met de muziek van Thomas de Hartmann. Vanavond spelen ze ‘Koliadky´, waarin de Oekraïense wortels van de componist doorklinken in winterse sprookjesachtige muziek. De Amerikaan Paul Creston schreef de allermooiste sonate voor altsaxofoon en piano. Zijn stukken doen doet menig saxofonistenhart dan ook sneller kloppen. Tenslotte zet het Amstel Quartet de jarige Philip Glass in het zonnetje door o.a. de muziek te spelen die hij schreef bij de film ‘Mishima’.

Bekende en onbekende componisten, oude en nieuwe stukken, maar allemaal pareltjes die subliem worden uitgevoerd door het Amstel Quartet.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 40% korting op kaarten van € 22,50. Kies voor de 'BGL-VIP'-kaart en gebruik de actiecode BGLDD. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld: Elizabeth Melchior

Praktische informatie

Locatie: Sint-Michielskerk
Adres: Markt 24, Sittard
Wanneer: 27 mei 2017
Telefoonnummer: 046 - 452 44 00
Website: www.dedomijnen.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust