20% Korting

Muziek Duycker Hoofddorp 31 mrt
Sluit venster x

Ga naar www.duycker.nl

Whitney Rose

Bij de vintage klinkende muziek van Whitney Rose waant u zich zo in het zuiden van Amerika. De muziek van Whitney kenmerkt zich door het contrast van kwetsbare en intieme nummers, opgevolgd door nummers die meer de scherpe randjes opzoeken. Haar album 'Heartbreaker of the Year' uit 2015 is geproduceerd door Raul Malo van The Mavericks’.

Met haar southern charm, ijzersterke songwriting kwaliteiten en ontwapenende performance heeft deze dame veel in haar mars. Fans van Amerikaanse country vallen dan ook als een blok voor deze van oorsprong Canadese zangeres.

De support van de avond is Maurice van den Hoek. De americana/country van Maurice gaat over zijn leven als reiziger, relaties en vriendschap. Maurice laat zich vooral beïnvloeden door country en Americana classics uit Amerika, zoals James Taylor en The Eagles, maar ook hedendaagse artiesten als Ryan Adams.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op tickets van € 11,-. Tick
ets bestelt u via de link. Gebruik in het bestelproces de promotiecode 'COUNTRY45789'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Duycker
Adres: Raadhuisplein 5, Hoofddorp
Wanneer: 31 maart 2017
Telefoonnummer: 023 - 5623310
Website: www.duycker.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Persefone
Muziek, Hoofddorp

Deze death metalband uit Andorra speelt hun nieuwe album. In Hoofddorp.

Lees meer »

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust