Kans op

Festival Spoorzone Tilburg Tilburg 24 jun - 25 jun

Festival Mundial

Tussen het enorme aanbod van festivals dat u in de zomer kunt bezoeken is er één die anders is dan de rest: Festival Mundial. Op Festival Mundial ontdekt u het mooiste van verschillende werelden: de beste artiesten, toffe mensen en heerlijk eten. Een creatieve wereld midden in het voormalig industriële hart van Tilburg: de Spoorzone.

De muzikale line-up biedt een heerlijke mix van groots tot intiem, van bands tot singer-songwriter en van funky elctrobeats tot jazzy soul en alles daar tussenin. Op Mundial geniet u niet alleen van muziek, maar ook van wereldse gerechten en lekkere drankjes, straattheater en natuurlijk een fijne festivalsfeer.

In samenwerking met Festival Mundial verloten wij 2 x 2 weekendtickets. Een weekendticket geeft u toegang tot Festival Mundial op zaterdag 24 en zondag 25 juni op de Spoorzone in Tilburg. U kunt daar nu kans op maken! 

De BankGiro Loterij geeft 2 x 2 tickets weg, met een waarde van € 45,- per ticket. De actie loopt van 6 mei tot en met 4 juni 2017. Winnaars ontvangen uiterlijk 9 juni 2017 bericht.
We verzoeken u alleen mee te doen met deze Kans Op als u beschikbaar bent op 24 en/of 25 juni.

project.general_error_message
U vindt uw kaartnummer op de voorzijde van uw VIP-KAART
Op dit e-mailadres wordt u eenmalig benaderd als u gewonnen heeft

Praktische informatie

Wat: Festival Mundial
Waar: Spoorzone Tilburg, Tilburg, Burgemeester Brokxlaan
Wanneer: 24 juni 2017

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Festival Mundial
Festival, Tilburg

Kom lekker genieten van de beste artiesten, heerlijk eten en een goede sfeer! In Tilburg.

Lees meer »

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust