15% korting

Festival Spoorzone Tilburg Tilburg 24 jun - 25 jun
Sluit venster x

Festival Mundial

Tussen het enorme aanbod van festivals dat u in de zomer kunt bezoeken is er één die anders is dan de rest: Festival Mundial. Op Festival Mundial ontdekt u het mooiste van verschillende werelden: de beste artiesten, toffe mensen en heerlijk eten. Een creatieve wereld midden in het voormalig industriële hart van Tilburg: de Spoorzone.


De muzikale line-up biedt een heerlijke mix van groots tot intiem, van bands tot singer-songwriter en van funky elctrobeats tot jazzy soul en alles daar tussenin. Moe van het dansen? Er zijn verschillende area’s om bij te komen en te genieten van de fijne festivalsfeer. Festival Mundial heeft ook een geweldig culinair programma. Verschillende foodtrucks bieden heerlijke wereldse gerechten en drankjes aan. Dit alles, in combinatie met het gaafste straattheater en de mooiste street art, maken Mundial een festival dat u niet wilt missen deze zomer!

Bekijk www.festivalmundial.nl voor meer informatie en het programma.

Met de Bankgiro Loterij VIP-KAART krijgt u 15% korting op tickets vanaf € 32,50, exclusief servicekosten. Vul bij het bestellen de vouchercode 'MUNDIALVIP17' in. per VIP-KAART kunt u meerdere kaarten met korting bestellen. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Spoorzone Tilburg
Adres: Burgemeester Brokxlaan, Tilburg
Wanneer: 24 juni 2017
Tot en met: 25 juni 2017
Website: www.festivalmundial.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust