Gratis

Museum Het Nieuwe Instituut Rotterdam

Het Nieuwe Instituut

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART heeft u gratis toegang tot dit museum. U hoeft hiervoor niet te reserveren, Op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART mag u gratis naar binnen. Bij tijdelijke tentoonstellingen kan een toeslag worden gevraagd. Staat er een rij? Vergeet er dan niet langs te lopen. BankGiro Loterij VIP-KAARThouders mogen direct doorlopen naar de kassa.

Voor een van de grootste architectuurarchieven ter wereld moet u naar Het Nieuwe Instituut in Rotterdam. Ook design en e-cultuur hebben een rol in het tentoonstellings- en onderzoekprogramma over onder anderen landschap, materialen en interieur. Het Nieuwe Instituut werkt daarnaast met jaarthema’s zoals Wereldtentoonstellingen of de Eerste Wereldoorlog.

Op 1 januari 2013 is Het Nieuwe Instituut ontstaan na een fusie van het Nederlandse Architectuurinstituut, Nederlands Instituut voor Design en Mode, Premsela en Virtueel Platform.

Praktische informatie

Locatie: Het Nieuwe Instituut
Adres: Museumpark 5, Rotterdam
Telefoonnummer: 010 440 12 00
Website: www.hetnieuweinstituut.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust