25% korting

Festival Het Concertgebouw Amsterdam 24 jun
Sluit venster x

Holland Festival Proms - Dagkaart

Kom ook genieten van de nieuwste en avontuurlijkste muziek van over de hele wereld. Een dag lang, van ‘s middags tot diep in de nacht, vindt in ­Het Concertgebouw een bruisend minifestival plaats. Tijdens de Holland Festival Proms zijn vijf concerten en een installatie te zien. Van een concert met virtual reality door onder anderen het Radio Filharmonisch Orkest tot het swingende The Nile Project. Van de broers Lucas en Arthur Jussen die Karlheinz Stockhausen spelen tot een opera-installatie van de Indonesische kunstenaar Jompet Kuswidananto.


De dag wordt gepresenteerd door cabaretier en televisiepresentator Klaas van der Eerden. In de pauzes zijn er optredens van conservatoriumstudenten en korte concert­inleidingen. Na afloop van de concerten is er een afterparty voor iedereen die er geen genoeg van kan krijgen.

U krijgt met uw VIP-KAART tijdens het Holland Festival ook korting op de filminstallatie 'Manifesto' met Cate Blanchett. Klik hier om kaarten te bestellen.

Met de Bankgiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% korting op dagkaarten van € 40,-. U betaalt € 30,- voor een dagkaart, zolang de voorraad strekt. Kaarten bestelt u via de link. Kies voor de dagkaart en gebruik op de volgende pagina de actiecode 'BGL. Per VIP-KAART kunt u meerdere kaarten met korting bestellen. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld: Dirk Kikstra en Ada Nieuwendijk

Praktische informatie

Locatie: Het Concertgebouw
Adres: Concertgebouwplein 10, Amsterdam
Wanneer: 24 juni 2017
Telefoonnummer: 0900 - 671 83 45 (€ 1 per gesprek)
Website: www.hollandfestival.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Sächsische Staatskapelle Dresden & Matthias Goerne: Mahler
Muziek, Amsterdam

Staatskapelle Dresden speelt Dvorák en bariton Matthias Goerne zingt Mahler. In het Concertgebouw.

Lees meer »
Arthur en Lucas Jussen - Mantra
Muziek, Amsterdam

Vrijkaartjes en Meet & Greet - Lucas en Arthur Jussen spelen het hypnotiserende meesterwerk Mantra. In het Concertgebouw.

Lees meer »

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust