30% korting

Musical Schouwburg Het Park en Theater de Vest Hoorn en Alkmaar 7 jun - 1 jul
Sluit venster x

Ga naar www.eventim.nl

Ciske de Rat - de Musical

Laat u meevoeren door deze tijdloze en ontroerende oer-Hollandse musical over het jochie met zijn brutale streken en hart van goud. Ciske de Rat – de Musical is gebaseerd op de trilogie van Piet Bakker en vertelt het beroemde verhaal van het Amsterdamse straatschoffie Ciske. Het is een voorstelling die niet alleen het filmverhaal doet herleven, maar ook laat zien hoe het Ciske vergaat als volwassen man. 


In 1984 stal Danny de Munk als Ciske de Rat de harten van het Nederlandse publiek. Komend seizoen kruipt Danny de Munk nog eenmaal in de huid van Ciske, dit keer als Cis de Man. Hiermee neemt hij afscheid van de rol van zijn leven, in een volledig nieuwe productie van de musical. 

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 30% korting op 1e rang kaarten van € 53,25 (excl. reserveringskosten en verzendkosten). De kortingsprijs bedraagt € 37,28. Kaarten bestelt u online via de link. Per VIP-KAART kunt u max. 10 kaarten met korting bestellen. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Schouwburg Het Park en Theater de Vest
Adres: , Hoorn en Alkmaar
Wanneer: 7 juni 2017
Tot en met: 1 juli 2017
Website: www.stage-entertainment.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust