10% korting

Overnachten Huys op de Hei Sambeek
Sluit venster x

Voor Huys op de Hei in Huys op de Hei te Sambeek kunt u telefonisch reserveren via 0485 57 36 96 .

Ga naar www.erfgoedlogies.nl

Huys op de Hei

Een warm welkom, een koud flesje wijn, opgemaakte bedden en het getjilp van vogels als enig geluid. De cottage behorend bij landgoed ’t Huys op de Hei is een uitgelezen plek om eens helemaal tot rust te komen.

Landgoed ’t Huys op de Hei staat bekend om haar tuinen, ontworpen en aangelegd door Arend-Jan van der Horst. Hij heeft er een driedimensionaal kunstwerk van gemaakt, dat de zintuigen prikkelt en een lust is voor het oog.

Op het landgoed staat ook een cottage. Authenticiteit, historie en modern comfort worden er smaakvol gecombineerd. De beroemde tuinen van het landgoed zijn vrij te bezichtigen.

Het landgoed zelf biedt volop mogelijkheden om de benen te strekken en tot rust te komen. Buiten het landgoed voeren tal van fiets- en wandelroutes door het mooie Brabantse landschap, het Maasdal en het grensgebied met Duitsland. Nijmegen is vlakbij.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting op de reguliere kamerprijzen vana
f € 115,- per nacht voor maximaal vier personen. Vermeld in het reserveringsverzoek duidelijk het gebruik van uw BankGiro Loterij VIP-KAART.

Praktische informatie

Locatie: Huys op de Hei
Adres: Verlengde Heistraat 5, Sambeek
Telefoonnummer: 0485 57 36 96
Website: www.erfgoedlogies.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust