Kans op

Festival Museum Prinsenhof Delft 30 jul

Delft Chamber Music Festival - Ieder zijn verhaal

Komt u ook genieten van prachtige kamermuziek tijdens het Delft Chamber Music Festival? De absolute wereldtop van de klassieke muziek speelt tegen het prachtige historische decor van Delft.
Op 30 juli kunt u aanwezig zijn bij het bijzondere concert 'Ieder zijn verhaal'.

Met anderen naar muziek luisteren roept een gevoel op van een gedeelde ervaring. Maar in werkelijkheid creëert iedere luisteraar zijn eigen verhaal, zijn eigen waarheid over de muziek die klinkt. Dat wat er op het podium gebeurt, is er vooral om de verbeelding van de luisteraar te faciliteren. Tijdens deze avond heeft de toehoorder de macht. Aan de hand van het nieuwe werk dat Marijn Simons voor het festival schreef gaat u op zoek naar úw waarheid. Een wereldpremière! Luister en praat mee.

Dit concert wordt rechtstreeks uitgezonden door Radio 4 Omroep MAX.

In samenwerking met Delft Chamber Music Festival verloten wij 4 x 2 kaarten voor het concert 'Ieder zijn verhaal' op zondag 30 juli om 20.15 uur in de Van der Mandelezaal in Museum Prinsenhof in Delft. U kunt daar nu kans op maken!  

De BankGiro Loterij geeft voor deze actie 4 x 2 kaarten weg, met een waarde van € 39,- per kaart.
Bekijk hier de actievoorwaarden. De actie loopt van 5 juni tot en met 6 juli 2017. Winnaars ontvangen uiterlijk 13 juli 2017 bericht. We verzoeken u alleen mee te doen met deze Kans Op als u beschikbaar bent op zondagavond 30 juli.

project.general_error_message
U vindt uw kaartnummer op de voorzijde van uw VIP-KAART
Op dit e-mailadres wordt u eenmalig benaderd als u gewonnen heeft


Beeld: Ronald Knapp en Remke Spijkers

Praktische informatie

Wat: Delft Chamber Music Festival - Ieder zijn verhaal
Waar: Museum Prinsenhof, Delft, Sint Agathaplein 1
Wanneer: 30 juli 2017

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust