20% korting

Meer beleven Kinderdijk Kinderdijk
Sluit venster x

Koop uw kaarten - op vertoon van uw VIP-KAART - met korting aan de kassa.

Kinderdijk

Leer alles over de Nederlandse waterbeheersing in het Zuid-Hollandse dorp Kinderdijk. Dit Unesco Werelderfgoed toont de geschiedenis van onze strijd tegen het water. De unieke verzameling van 19 molens in een authentiek Hollands landschap springt daarbij het meest in het oog.

Museummolen Nederwaard toont het leven en werken van families die rond 1900 in de molens woonden. In het bezoekerscentrum, gevestigd in een voormalig stoomgemaal, ziet u een multiscreen film over het molenaarsleven en op museummolen Blokweer kunt u ervaren hoe het is om als molenaar te werken.

Aan boord van de elektrische rondvaartboot Prins Friso bekijkt u Kinderdijk vanaf het water. Voel de wind, ruik het water en luister naar de molens, terwijl u van de prachtige omgeving geniet.

Op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART aan de kassa ontvangt u 20% korting op kaarten van € 5,50 voor kinderen en € 8,- voor volwassenen. Een VIP-KAART is geldig voor maximaal vier personen. Niet geldig in combinatie met andere acties, aanbiedingen of arrangementen.

Praktische informatie

Locatie: Kinderdijk
Adres: Nederwaard 1, Kinderdijk
Telefoonnummer: 078 691 28 30
Website: www.kinderdijk.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust