25% korting

Theater Boom Chicago Amsterdam
Sluit venster x

LIMBO @ Boom Chicago

LIMBO - The greatest party between heaven and hell

Deze zomer van 22 juni t/m 6 augustus te zien bij Boom Chicago: LIMBO! Het Australische circus-cabaret is na uitverkochte shows in Syney, Londen en Brussel vastberaden Amsterdam te veroveren. Onder begeleiding van hun enerverende live band brengt het gezelschap een show vol adembenemende acrobatiek, indrukwekkende krachtpatsers, stunts waar u uw nagels bij afbijt en ongelofelijke illusionisten. Het podium staat in het midden van de zaal, zodat u met uw neus bovenop het spektakel zit.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART ontvangt 25% korting op de reguliere ticketprijs van € 30,50. Reserveren is verplicht, dit kan enkel via boomchicago.nl/limbo. Gebruik de promotiecode #bankgirovipkaart. Per VIP-KAART heeft u recht op maximaal twee kaartjes met korting.

Let op: Aan de kassa moet u uw VIP-KAART tonen. Zonder VIP-KAART dient u het verschil bij te betalen aan de kassa. Tevens zijn externe evenementen in het theater uitgesloten van deelname.

Korting op nog veel meer shows!

Als VIP-KAARThouder krijgt u ook 25% korting op de volgende shows bij Boom Chicago: Rob it Like it's Hot!, Best of Boom, Short of Improv en Angry White Men. Kijk hier voor meer informatie en om kaarten te bestellen.

Praktische informatie

Locatie: Boom Chicago
Adres: Rozengracht 117, Amsterdam
Telefoonnummer: 020 217 04 00
Website: www.boomchicago.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Boom Chicago
Theater, Amsterdam

Het Amsterdamse komedietheater Boom Chicago maakt sketches, improvisaties, muziek en video.

Lees meer »

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust