Gratis

Theater Vis à Vis Almere 10 jun - 1 okt

Vis à Vis - MARE

Het theatergezelschap Vis à Vis staat voor humor, verrassing en spektakel op een unieke buitenlocatie. Deze zomer beleeft u de nieuwste voorstelling MARE aan het Almeerderstrand!

Met de verrassende survival-comedy MARE gunt Vis à Vis een blik op de toekomst. Een bassin aan het strand, gevuld met meer dan 1 miljoen liter water, vormt onze onder water gelopen wereld. U wordt meegenomen in een wonderlijke draaikolk van visuele comedy, special effects en livemuziek. Door de overdekte tribunes zit u tijdens de voorstelling altijd droog. Na afloop kunt u bij het kampvuur met een drankje nagenieten.

Voorafgaand dineren
Heerlijk dineren voorafgaand aan de voorstelling? Dat kan in restaurant de Rode Haring. Voor € 23,50 kunt u van 18:00 tot 20:00 uur genieten van een heerlijk, uitgebreid diner buffet. Reserveren voor het diner doet u tegelijk met het bestellen van de kaarten.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART kunt u max. 4 vrijkaarten bestellen. Bestel HIER uw kaarten. Kies het aantal kaarten, voer vervolgens uw gegevens in en activeer op de volgende pagina de actiecode BGLVIP. De actie is alleen geldig op reguliere kaarten à € 32,50 in de periode 10 juni t/m 1 oktober, met uitzondering van de Midzomernacht Special op 24 juni. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Vis à Vis
Adres: Muiderzandweg 1, Almere
Wanneer: 10 juni 2017
Tot en met: 1 oktober 2017
Telefoonnummer: 036 - 536 99 33
Website: www.visavis.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust