20% korting

Theater Vis à Vis Almere 7 jun - 1 okt
Sluit venster x

Ga naar www.visavis.nl

Vis à Vis - MARE

Het theatergezelschap Vis à Vis staat voor humor, verrassing en spektakel op een unieke buitenlocatie. Deze zomer beleeft u de nieuwste voorstelling MARE aan het Almeerderstrand!

Met de verrassende survival-comedy MARE gunt Vis à Vis een blik op de toekomst. Een bassin aan het strand, gevuld met meer dan 1 miljoen liter water, vormt onze onder water gelopen wereld. U wordt meegenomen in een wonderlijke draaikolk van visuele comedy, special effects en livemuziek. Door de overdekte tribunes zit u tijdens de voorstelling altijd droog. Na afloop kunt u bij het kampvuur met een drankje nagenieten.

Exclusieve dineractie
Een volledig avondje uit? Maak dan gebruik van de het dinerarrangement, exclusief voor VIP-KAARThouders. Voor €47,50 ontvangt u een kaartje voor de voorstelling én een heerlijk diner in restaurant de Rode Haring. Deze unieke actie is geldig voor het gehele seizoen, exclusief try outs en Midzomernacht. Van 31 juli t/m 29 augustus zijn er geen voorstellingen.

· Wilt u combitickets voor Theater en Diner bestellen, klik dan HIER.
· Wilt u kaarten bestellen met 20% korting, klik dan HIER.

Met de Bankgiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op reguliere kaarten van € 32,50, exclusief transactiekosten. Vul bij het bestellen de actiecode 'BGL20' in, dit doet u bij de laatste stap in het bestelproces ('Betaalmethode). Max. 6 kaarten per VIP-KAARThouder. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Vis à Vis
Adres: Muiderzandweg 1, Almere
Wanneer: 7 juni 2017
Tot en met: 1 oktober 2017
Telefoonnummer: 036 - 536 99 33
Website: www.visavis.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust