Gratis

Museum Mauritshuis Den Haag

Mauritshuis

Laat u meevoeren door de Gouden Eeuw van Hollandse en Vlaamse grootmeesters. Johannes Vermeer, Jan Steen, Rembrandt en Frans Hals. Deze grootheden uit de Gouden Eeuw zijn allemaal sinds 1822 gehuisvest in het Haagse Mauritshuis. Jacob van Campen en Pieter Post, destijds ’s lands bekendste architecten, ontwierpen het bijzondere stadspaleis in de zeventiende eeuw. Na een grote renovatie in 2014 heeft het museum er nu ook een ondergrondse foyer bij.

En er is meer te zien. Zo is er een prachtig overzicht van Hollandse en Vlaamse schilderkunst die een periode van de vijftiende tot de achttiende eeuw beslaat. En vergeet vooral niet publieksfavorieten ‘Meisje met de Parel’ van Vermeer en ‘Het Puttertje’ van Fabritius.

Op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART heeft u gratis toegang tot dit museum. U hoeft hiervoor niet te reserveren. Bij tijdelijke tentoonstellingen kan een toeslag worden gevraagd. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Mauritshuis
Adres: Plein 29, Den Haag
Telefoonnummer: 070 302 34 56
Website: www.mauritshuis.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust