25% Korting

Cabaret Theater de Meervaart Amsterdam 26 jan
Sluit venster x

Eva Crutzen - Spiritus

Na haar geslaagde debuut 'Bankzitten' wisten pers en publiek: Eva Crutzen zou wel eens een hele grote kunnen worden. Met haar nieuwe voorstelling 'Spiritus' maakt ze die belofte waar én is ze genomineerd voor de Neerlands Hoop, de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker. 

'Spiritus' is enerverend van begin tot eind. Dat ligt aan de vlotte montage en de geluidseffecten van toetsenist Jerry Bloem, maar ook aan de eigentijdse thematiek die Crutzen op een originele manier aansnijdt. Het belang van bij een gemeenschap te horen leidt bij Crutzen tot een ode aan de euforie van het dancefestival. 

“Eva Crutzen brengt met Spiritus een extreem vlotte en geestige show die op alle fronten imponeert” (de Volkskrant). Het Parool omschrijft het als “een geweldig dynamische avond vol kleine verrassingen in dialoog en spel” en De Telegraaf kan maar één conclusie trekken: “Eva Crutzen is een aanwinst voor de cabaretwereld.” 

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART
krijgt u 25% korting op 1e rang kaarten van € 16,-. Kaarten bestelt u via de link. Prijzen zijn inclusief garderobe, pauzedrankje en verwerkingskosten. Per VIP-KAART heeft u recht op 2 kaarten met korting. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Beeld: Huff & Reuter

Praktische informatie

Locatie: Theater de Meervaart
Adres: Meer en Vaart 300, Amsterdam
Wanneer: 26 januari 2017
Telefoonnummer: 0900 - 410 77 77
Website: www.meervaart.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Opvliegers 2 - In de sneeuw
Theater, Amsterdam

Een nieuw avontuur van de leukste vriendinnenclub van Nederland! In Amsterdam.

Lees meer »
Op Sterk Water
Cabaret, Amsterdam

Ga mee op dit wonderbaarlijke improvisatie avontuur! In Amsterdam.

Lees meer »
Razend (12+)
Familie, Amsterdam

Over familieliefde en huiselijk geweld, naar het boek van Carry Slee. In Amsterdam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust