Gratis

Museum Museum Beelden aan Zee Den Haag

Museum Beelden aan Zee

Liefhebbers van beeldhouwkunst kunnen in het Museum Beelden aan Zee in Scheveningen ruim 3.000 beelden bekijken. Het museum bestaat sinds 1994 en is een particulier initiatief van het echtpaar Scholten. In het museum, dat aan het strand van Scheveningen ligt, is internationale, moderne en hedendaagse beeldhouwkunst te vinden. Beelden, penningen en sculpturen, veelal uit de tweede helft van de twintigste eeuw.

Ook de vorm van het museum verwijst naar de zee, architect Wim Quist ontwierp het gebouw dat de vorm van een schelp heeft. Jaarlijks worden er zo’n twaalf tentoonstellingen georganiseerd. Van Armando en Stephan Balkenhol tot Caspar Berger en Ossip Zadkine.

Op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART aan de kassa heeft u gratis toegang tot Museum Beelden aan Zee. Bij tijdelijke tentoonstellingen kan een toeslag worden gevraagd. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld: Gerrit Schreurs

Praktische informatie

Locatie: Museum Beelden aan Zee
Adres: Harteveltstraat 1, Den Haag
Telefoonnummer: 070 358 58 57
Website: www.beeldenaanzee.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust