2 personen gratis

Museum Museum Volkenkunde Leiden

Museum Volkenkunde

COOL JAPAN - wereldwijde fascinatie in beeld

Pokémon, Hello Kitty, robots en samoerai: het zijn wereldberoemde iconen van de Japanse beeldcultuur. Japan staat bekend om eeuwenoude tradities en tegelijk is het hip and happening met opvallende visuele uitingen en een uitzinnige fancultuur. Museum Volkenkunde presenteert van 14 april t/m 17 september de grote tentoonstelling 'COOL JAPAN - wereldwijde fascinatie in beeld'. Deze tentoonstelling toont de populariteit van hedendaags Japan en plaatst die in een historische context. Een spectaculair vormgegeven tentoonstelling voor fans en nieuwkomers!

Over Museum Volkenkunde

Museum Volkenkunde is een museum over mensen. Gevestigd in een monumentaal pand, aan de Singel te Leiden, presenteert het museum regelmatig wisselende exposities en toont in de vaste tentoonstelling objecten uit acht cultuurgebieden. Voorwerpen die stuk voor stuk een menselijk verhaal vertellen. Van Oceanië tot de Noordpoolgebieden, van Geisha tot de Boeddha en van Mekka tot Leiden.

In het WereldLAB, de speciaal ingerichte kinderruimte van het museum, kunnen kinderen met een interactief spel hun eigen ideale wereld vormgeven. In Museum Volkenkunde ontdek je dat we op de verschillen na, allemaal hetzelfde zijn: mens.

Op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART aan de kassa heeft u tijdens de tentoonstelling 'COOL JAPAN' van 14 april t/m 17 september gratis toegang voor twee personen tot Museum Volkenkunde. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld:
Kjeld Duits

Praktische informatie

Locatie: Museum Volkenkunde
Adres: Steenstraat 1, Leiden
Telefoonnummer: 088 - 004 28 00
Website: www.volkenkunde.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust