Kans op

Meer beleven Museumfoto Amsterdam

Museumfoto

Word de kunst waar u naar kijkt! Amsterdam is natuurlijk een heerlijke stad om een dag rond te lopen en de musea te bezoeken. Maar wat als u na zo'n museumbezoek het thuisfront kan verrassen met uw eigen kunstwerk?

Bij Museumfoto kunt u zich laten portretteren als een van de bekendste Nederlandse kunstwerken, zoals “Het Melkmeisje” of “Het meisje met de parel” (Vermeer), “De prins van Oranje” (Thomas Key), “De Vrolijke Drinker” (Frans Hals), ”Rembrandt Circles” (Rembrandt) of ga als Van Gogh in zijn slaapkamer. En natuurlijk alle combinaties die u maar kunt bedenken zijn mogelijk.

In samenwerking met Museumfoto verloten wij 5 fotoshoots. U kunt u zich alleen laten fotograferen, maar u kunt ook gratis iemand meenemen en samen op de foto. U kunt ieder moment wanneer Museumfoto is geopend de foto laten nemen.

De fotoshoot bestaat uit:
- Een fotoshoot van ongeveer 20 minuten in handgemaakte kostuums
- Twee prints van 10x15 cm
- Een e-mail met het originele bestand (4MB) dat u thuis kunt posten op sociale media of nog veel vaker kunt laten afdrukken (op canvas of een gewone print in een mooie gouden lijst).

De BankGiro Loterij geeft voor deze actie 5 photoshoots weg (voor 1 of 2 personen), met een waarde van € 25,- per photoshoot. Bekijk hier de actievoorwaarden. De actie loopt van 12 juni t/m 2 juli 2017. Winnaars ontvangen uiterlijk 10 juli 2017 bericht. 

project.general_error_message
U vindt uw kaartnummer op de voorzijde van uw VIP-KAART
Op dit e-mailadres wordt u eenmalig benaderd als u gewonnen heeft

Praktische informatie

Wat: Museumfoto
Waar: Museumfoto, Amsterdam, Eggertstraat 2

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Museumfoto
Meer beleven, Amsterdam

Word de kunst waar u naar kijkt!

Lees meer »

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust