Gratis

Museum Naturalis Biodiversity Center Leiden

Naturalis Biodiversity Center

Let op! I.v.m. de verbouwing van Naturalis kunt u momenteel alleen de tentoonstelling T.rex in Town bezoeken. Voor deze tentoonstelling dient u online hier te reserveren.

Op 10 september 2016 opende de nieuwe tentoonstelling T. rex in Town haar deuren in het huidige entreegebouw, het Pesthuis. Naturalis bezoekers gaan 66 miljoen jaar terug in de tijd naar het einde van het dinotijdperk. Het hoogtepunt van de expositie is Trix, het door Naturalis opgegraven skelet van de vleesetende dinosaurus Tyrannosaurus rex. Als enige ter wereld is de echte schedel op het echte skelet gemonteerd.

Als bezoeker stapt u in de wereld van de T. rex. Levensechte dinorobots brengen het Krijt tot leven. Met speelse interactieve elementen ontdekt u zelf meer over het leven in de tijd van dinosauriërs en in het Dinolab kunt u onderzoekers het hemd van het lijf vragen. T. rex in Town is een ware beleving!

Naturalis wil een bijdrage leveren aan de kennis en waardering voor de natuur. Van biologie en geologie tot natuurlijke historie en biodiversiteit. Hun missie is die biodiversiteit te beschrijven, begrijpen en verklaren in het belang van het welzijn van de mens.

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART heeft u gratis toegang tot dit museum. Voor T.rex in Town dient u online te reserveren met uw VIP-KAART en een tijdslot te kiezen. Tickets bestelt u hier. Per VIP-KAART heeft u recht op één gratis ticket.

Praktische informatie

Locatie: Naturalis Biodiversity Center
Adres: Darwinweg 2, Leiden
Telefoonnummer: 071 751 96 00
Website: www.naturalis.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust