25% korting

Film Omniversum Den Haag
Sluit venster x

Omniversum, Den Haag

Welkom in het Omniversum, een grootbeeldfilmtheater, waar de films worden door een geavanceerde techniek op een enorm projectiescherm worden geprojecteerd. Het scherm heeft de vorm van een halve bol en loopt half rondom het publiek. Dit koepelscherm is zo groot als een half voetbalveld. Overal om u heen ziet u het beeld van de film. De beleving wordt nog eens extra versterkt door een subliem geluidssysteem. Ronduit spectaculair dus!

De films in Omniversum nemen u mee naar andere werelden: in het verleden namen we u al mee op expeditie naar de top van Mount Everest en beleefden we een heuse rafttocht dwars door de Grand Canyon. In haar 30-jarig bestaan bracht Omniversum maar liefst 103 films uit. De programmering biedt documentaire-achtige films waarin mens, natuur, cultuur, avontuur en wetenschap centraal staan.

Het aanbod
Momenteel zijn onder andere de goed ontvangen films 'A Beautiful Planet' en 'Serengeti' te zien en sinds kort ook 'China, the rise of an empire'. Een visueel avontuur met prachtige luchtfoto’s en zeer geavanceerde filmtechnieken die de grootsheid, de tragedie, de pracht en groei laten zien van een mysterieus land.

Alle films zijn Nederlands gesproken (via oortelefoon ook in Engels te volgen) en meestal geschikt voor alle leeftijden tenzij anders aangegeven. Het zaalprogramma duurt circa 50 minuten. Ieder uur start er een nieuwe film. Bekijk hier actuele filmaanbod.


Op vertoon van uw BankGiro Loterij VIP-KAART aan de kassa krijgt u 25% korting op een film naar keuze, geldig voor 2 personen. Korting is niet geldig i.c.m. andere acties of kortingen. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Omniversum
Adres: President Kennedylaan 5, Den Haag
Telefoonnummer: 0900-6664837
Website: www.omniversum.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust