Tot 44% korting

Festival NDSM-werf Amsterdam 14 jul - 23 jul
Sluit venster x

Over het IJ Selectie

Beleef tien dagen lang locatietheater tijdens het Over het IJ Festival! Met de VIP-KAART krijgt u tot 44% korting op de onderstaande selectie. Om kaarten te bestellen klikt u op de titel van de voorstelling.

Indiaan: 14 t/m 17 juli - 44% korting - € 10,- per kaartje

Een ode aan een verloren cultuur. Zes dampende twintigers trekken zich terug in de resten van de natuur, op zoek naar de voetsporen van de Native American. Indiaantje spelen op hoog niveau. 

Re-enactment of the Now: 18 t/m 22 juli - 44% korting - € 10,- per kaartje

Davy Pieters neemt u in een beeldende mimetheatervoorstelling mee naar de toekomst voor een terugreis naar het nu. De soundscape en een live voice-over via koptelefoon maken van dit schouwspel een levende cli-fi documentary.

Happiness Unlimited: 14 t/m 23 juli - 44% korting - € 10,- per kaartje

'Happiness Unlimited' is een interactief, muzikaal toekomstritueel. Samen met Project Wildeman onderzoekt u in een vreemd utopisch laboratorium waar het individu eindigt en het collectief begint.

Project B. De impact van mijn aanwezigheid: 14 t/m 23 juli - 20% korting - € 8,- per kaartje

Wij leven in wat het concept van de toekomst werd genoemd. ‘En wij willen hier niet weg’. In Project B(anne) hoort u verschillende versies van het verhaal over een buitenwijk van de stad.

Kronieken van de stad, deel 1: Tussen Werven en Hotels: 14 t/m 23 juli - 20% korting - € 8,- per kaartje

Ooit scheepswerf, nu festivalgebied. Documentair theaterstuk over hoe ploeterende bootwerkers in Amsterdam-Noord door de jaren heen plaatsmaakten voor hippe yuppen.

LEK: 14 t/m 16 juli - 44% korting - € 10,- per kaartje

Wat heb je daadwerkelijk nodig om gelukkig te zijn? 'LEK' is een verbazingwekkende muziektheatervoorstelling over levenslust en vergankelijkheid, vol eigenzinnige poëzie, schurende humor en rammelend instrumentarium.

Over het IJ Festival heeft ook nog een andere actie, het Over het IJ Festivalbandje. Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 4,- korting op het bandje. U betaalt € 10,- en heeft onbeperkt toegang tot het Zeecontainerprogramma, het Nieuwe Makers Programma en Het Atelier. 

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 44% of 20% korting. U betaalt € 10,- of € 8,- per kaartje.
Om kaarten te bestellen klikt u op de titel van de voorstelling. Kies in het bestelproces voor de kaartsoort 'BGL VIP-KAART'. Per VIP-KAART kunt u 1 kaartje met korting kopen. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen, deze moet u tonen bij de kassa.

Beeld: Matthias Heyde / Ilton K. Do Rosario

Praktische informatie

Locatie: NDSM-werf
Adres: Tt. Neveritaweg 61, Amsterdam
Wanneer: 14 juli 2017
Tot en met: 23 juli 2017
Telefoonnummer: 020 - 492 2229
Website: overhetij.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Over het IJ Festival
Festival, Amsterdam

Zie onbeperkt 10 dagen locatietheater op de NDSM-werf met het Over het IJ-Festivalbandje.

Lees meer »

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust