tot € 4,- korting

Film Pathé
Sluit venster x

Pathé: voor € 8,- naar de film

Film beleeft u pas echt bij Pathé! Van actie tot comedy en van blockbusters tot arthouse: bij Pathé kunt u terecht voor ieder genre. Vanuit een comfortabele stoel geniet u optimaal van de nieuwste films met de beste beeld- en geluidskwaliteit.

Als VIP-KAARThouder betaalt u bij Pathé bioscopen slechts € 8,- voor een bioscoopkaartje*. U krijgt de korting door met uw VIP-KAARTnummer op deze website Pathé Film vouchers te bestellen. 

Per keer kunt u maximaal 6 Pathé Film vouchers bestellen. U kunt kiezen of u de vouchers digitaal of per post wilt ontvangen. Gebruik de code van de vouchers op de website van Pathé om uw bioscoopkaarten te bestellen.

Hoe bestelt u bioscoopkaartjes met uw Pathé Film vouchers?
- Kies de voorstelling waarvoor uw kaarten wilt bestellen
- Kies als kaartsoort 'Vouchercode' en vul uw vouchercode(s) in
- Ga naar 'Stap 2: Stoel kiezen' en kies uw stoel(en)
- Ga naar 'Stap 3: Bestellen' en controleer uw bestelling
- Ga naar 'Stap 4: Afrekenen' en rond uw bestelling af
- U ontvangt vervolgens uw kaarten per e-mail

U kunt ook de vouchers meenemen naar uw Pathé bioscoop om aan de kassa uw kaarten te kopen. Reserveren kan ook telefonisch via de reserveerlijn: 0900-1458 (€0,80 p/m). 

*De korting geldt uitsluitend voor reguliere voorstellingen. Indien u kiest voor een 3D-, IMAX- of IMAX 3D-voorstelling geldt er een toeslag. De vouchers zijn niet te gebruiken bij Pathé CineMec bioscopen.


Praktische informatie

Locatie: Pathé
Telefoonnummer: Pathé Klantenservice: 0900 – 23 57 284 (€ 0,90 per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten)
Website: www.pathe.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust