25% Korting

Dans Rabotheater Hengelo Hengelo 17 feb
Sluit venster x

Scapino Ballet - PABLO

De Spaanse choreograaf Marcos Morau is een van de opvallendste Europese dansmakers van dit moment. Met ‘PABLO’ brengt hij een enerverend spektakelstuk met dans, theater en livemuziek over het Spanje van Pablo Picasso. Morau geeft de voorstelling een fantasierijke en filmische enscenering, waarin zelfs een motor en rouwstoet met wagen het toneel opkomen. Samen met de prachtige historische kostuums zorgt dit voor een indrukwekkend totaalbeeld.

Via de levensloop van Picasso wordt u meegevoerd langs de ontwikkeling van de Spaanse maatschappij tijdens burgeroorlogen, dictatuur en hervormingen. Tegelijkertijd geeft Morau een ontroerend kijkje in de temperamentvolle volksaard van zijn landgenoten en de botsing tussen traditie en vernieuwing. ‘PABLO’ wordt gedanst door het volledige Scapino-ensemble. Sinfonia Rotterdam begeleidt de dansers met onder andere de ‘Ouverture 1812’ van Tsjaikovski en Ravels beroemde, opzwepende ‘Boléro’, aangevuld met Spaanse en Franse volksliederen.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 25% op 1e rang kaarten van 33,50. Gebruik in het bestelproces de actiecode BGLVIP of toon uw VIP-KAART aan de kassa. Let wel: zolang de voorraad strekt. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Rabotheater Hengelo
Adres: Beursstraat 44, Hengelo
Wanneer: 17 februari 2017
Telefoonnummer: 074 255 6777
Website: www.rabotheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Combattimento: Dolci d'Italia
Muziek, Hengelo

Combattimento speelt Italiaanse strijkersliteratuur uit de barok in Hengelo.

Lees meer »
André het Astronautje (3+)
Familie, Hengelo

Vrolijke familievoorstelling over de ruimte, met pakkende liedjes. In Hengelo.

Lees meer »
The American Dream
Muziek, Hengelo

Amerikaanse oldies met prachtige meerstemmige zang. In Hengelo.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust