€ 2,50 Korting

Muziek De Reggehof Goor 28 jan
Sluit venster x

Voor The Bootleg Sixties - part two in De Reggehof te Goor kunt u telefonisch reserveren via 0547 - 284880.

The Bootleg Sixties - part two

Met een spectaculaire show zetten de heren van The Bootleg Sixties De Reggehof op zijn kop! De meest legendarische songs uit de sixties zullen de revue passeren. Geweldige songs van o.a. The Doors, Simon & Garfunkel, The Beach Boys, The Monkees, The Beatles, The Rolling Stones, The Who en zelfs de Nederlandse formatie Shocking Blue.

De Britse muzikanten leggen met ware passie en fenomenale energie de juiste bezieling in de muziek. Maar ook visueel waant u zich met The Bootleg Sixties terug in de jaren zestig, met maar liefst drie screens met bewegend beeld. Het technische en muzikale plezier van deze fantastische band slaat genadeloos over op het publiek. Aan het eind van de avond staat de zaal gegarandeerd te swingen!

Verkoop
Het is alleen mogelijk telefonisch te reserveren via 0547-284880 onder vermelding van BankGiro Loterij VIP-KAART. De kaarten kunnen binnen 14 dagen na reservering worden afgehaald en betaald aan de kassa tijdens openingstijden (ma t/m vrij 09.00-16.00 uur en 1 uur voorafgaand aan de voorstelling) op vertoon van uw VIP-KAART.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op staplaatsen van € 20,- en zitplaatsen van 25,-, incl. consumptie en garderobe. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling. Aanvang: 20:00 uur.

Beeld: Joris van Bennekom

Praktische informatie

Locatie: De Reggehof
Adres: De Hofte 5, Goor
Wanneer: 28 januari 2017
Telefoonnummer: 0547 - 284 880
Website: www.reggehof.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Roué Verveer
Cabaret, Goor

Cabaretier Roué Verveer is terug met 'Op het Laatste Moment'. In Goor.

Lees meer »
Griet op de Beeck
Theater, Goor

Succesvolle Vlaamse schrijfster geeft een lezing uit en over eigen werk in Goor.

Lees meer »
Lezing over Brahms
Theater, Goor

Kees van Zutphen vertelt over de Romantische componist Brahms in Goor.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust