20% korting

Muziek Het Concertgebouw Amsterdam 2 aug - 25 aug
Sluit venster x

Robeco Summer Nights concerten in augustus

In de maand augustus krijgt u 20% korting op de onderstaande Robeco SummerNights concerten in Het Concertgebouw. Klik op de titel van het concert om kaarten te bestellen.

2 augustus - Ray Chen speelt Mendelssohns Vioolconcert. De Australische virtuoos Ray Chen doorleeft de werken die hij speelt, en brengt ze vol passie over op de zaal. Vandaag in een van de meest geliefde vioolconcerten, dat van Mendelssohn. De Würth Philharmoniker speelt Dvořáks Negende Symfonie, 'Uit de Nieuwe Wereld', een heel bekende en geliefde symfonie.

4 augustus - Aurora Orchestra & Nicholas Collon: Beethoven uit het hoofd. Uniek: Beethovens Derde Symfonie, zonder bladmuziek. Dirigent Nicholas Collon vertelt bovendien (in het Engels) tijdens dit concert het verhaal achter dit magistrale orkestwerk.

5 augustus - Richard Bona & Mandekan Cubano: Heritage. Zanger/bassist Richard Bona wordt wel de ‘Afrikaanse Sting’ genoemd. Afkomstig uit Kameroen veroverde hij de muziekwereld met een unieke versmelting van muziekstijlen. Vanavond staat hij op het podium met de zeskoppige Cubaanse band Mandekan Cubano.

9 augustus - Nino Gvetadze speelt Beethovens Derde Pianoconcert. De Georgische concertpianiste Nino Gvetadze speelt Beethovens Derde pianoconcert. Een warmbloedig werk, waarmee de componist een eerste stap naar de Romantiek zette. JeugdOrkest Nederland speelt daarnaast Rachmaninoffs zeer geliefde  Symfonische dansen

11 augustus - Gerswhin Piano Kwartet. Al ruim twintig jaar vertolkt het Gershwin Piano Kwartet op unieke wijze het werk van George Gershwin. Met vier vleugels staan de Zwitsers op het podium voor een wervelend concert van een uur. Een feest van herkenning en een spektakel om te zien.

16 augustus - Lahav Shani met Rhapsody in Blue in Amerikaans programma. Het Rotterdams Philharmonisch Orkest speelt o.l.v. nieuwe chef-dirigent Lahav Shani een Amerikaans programma. Vier stukken, waaronder Rhapsody in Blue van Gershwin en het beroemde Symphonic Dances uit West Side Story.

20 augustus - De Vriend & Camerata RCO: Vivaldi’s De Vier jaargetijden. Camerata RCO speelt De Vier Jaargetijden, die op meesterlijke en levendige wijze werden geschetst Vivaldi. Dirigent Jan Willem de Vriend leidt daarnaast zijn absolute Italiaanse operafavorieten, waaronder stukken uit La Bohème en La Traviata.

25 augustus - Renaud Capuçon speelt en dirigeert Mozart. Prachtig concert met toegankelijke muziek van Elgar en Mozart. Renaud Capuçon speelt Mozarts vrolijke Vioolconcert in D en Symfonie nr. 29. Violist Daniel Dodds leidt de Festival Strings Lucerne in Elgars beeldschone Serenade in E. Een van de eerste populair geworden werken van de componist. 

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op Rang 1 t/m Rang 3 kaarten, excl. € 2,50 transactiekosten. Klik op de titel van het concert om kaarten te bestellen. Kaarten bestelt u met de actiecode BGLVIP.

Kies in het bestelproces eerst uw stoelen en bevestig de selectie. Vervolgens kunt u op de volgende pagina de actiecode invullen (klik op
'Ik heb een actie- of tegoedboncode'). Een kaartje is inclusief welkomst- en pauzedrankje. Per VIP-KAART kunt u meerdere kaarten met korting bestellen. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling, deze wordt gecontroleerd.

Beeld:
Palma Kolansky en Ronald Knapp

Praktische informatie

Locatie: Het Concertgebouw
Adres: Concertgebouwplein 10, Amsterdam
Wanneer: 2 augustus 2017
Tot en met: 25 augustus 2017
Telefoonnummer: 0900 - 6718345
Website: www.concertgebouw.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Robeco Summer Nights concerten in juli
Muziek, Amsterdam

Geniet van prachtige concerten tijdens Robeco SummerNights in het Concertgebouw.

Lees meer »
Viva la Diva
Muziek, Amsterdam

Vrijkaartjes - Entertainer Sven Ratzke, operaster Tania Kross en het Metropole Orkest samen in het Concertgebouw.

Lees meer »

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust