20% korting

Muziek Het Concertgebouw Amsterdam 2 jul - 21 jul
Sluit venster x

Robeco Summer Nights concerten in juli

In de maand juli krijgt u 20% korting op de onderstaande Robeco SummerNights concerten in Het Concertgebouw. Klik op de titel van het concert om kaarten te bestellen.

2 juli Het Radio Filharmonisch Orkest met de Vijfde symfonie van Beethoven en de Sacre du Printemps van Stravinsky. Die vier noten die eigenlijk iedereen kent: de Vijfde van Beethoven. Verder hoort u Stravinsky’s revolutionaire Le sacre du printemps en een deel uit Haydn’s Die Schöpfung.

5 juli Violiste Simone Lamsma en de Essener Philharmoniker spelen Mozart en Dvorak. Over de hele wereld krijgt violiste Simone Lamsma louter vijfsterrenrecensies. U hoort haar in een ‘oosters’ getint programma met Dvořák en Mozart.

9 juliRonald Brautigam en de Kölner Akademie met Beethoven en Mozart. Deze avond hoort u toegankelijke muziek van Beethoven en Mozart. Meesterpianist Ronald Brautigam speelt vier stukken, waaronder Beethovens speelse, virtuose Eerste pianoconcert en Mozarts prachtige Pianoconcert nr. 23.

14 juliErik Scherder & Ysbrand van der Werf: over slaap en ons brein. Erik Scherder, die u vast kent van DWDD, en Ysbrand van der Werf vertellen over slaap, het brein en muziek. Met pianomuziek van Bach, Mozart, Beethoven en Debussy.

19 juliPianist Joseph Moog met Chopin en Rimski-Korsakovs Sheherazade. De jonge Duitse Joseph Moog speelt Chopins Tweede pianoconcert, een concert van ideale perfectie. Philharmonie zuidnederland speelt Sherezade van Rimski-Korsakov, een prachtige, kleurrijke orkestsuite naar de vertellingen van Duizend-en-één-nacht.

21 juliBranford Marsalis Quartet with Special Guest Kurt Elling. Crooner Kurt Elling, een hedendaagse Frank Sinatra, maakte met saxofonist Branford Marsalis eerder het album Upward Spiral. Een zeer geslaagde samenwerking tussen twee van de grootste jazzmusici van deze tijd. Deze avond brengt het duo een bijzonder jazz-concert.

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op Rang 1 t/m Rang 3 kaarten, excl. € 2,50 transactiekosten. Klik op de titel van het concert om kaarten te bestellen. Kaarten bestelt u met de actiecode BGLVIP.

Kies in het bestelproces eerst uw stoelen en bevestig de selectie. Vervolgens kunt u op de volgende pagina de actiecode invullen (klik op
'Ik heb een actie- of tegoedboncode'). Een kaartje is inclusief welkomst- en pauzedrankje. Per VIP-KAART kunt u meerdere kaarten met korting bestellen. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling, deze wordt gecontroleerd.

Beeld:
Palma Kolansky en Ronald Knapp

Praktische informatie

Locatie: Het Concertgebouw
Adres: Concertgebouwplein 10, Amsterdam
Wanneer: 2 juli 2017
Tot en met: 21 juli 2017
Telefoonnummer: 0900 - 6718345
Website: www.concertgebouw.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Robeco Summer Nights concerten in augustus
Muziek, Amsterdam

Geniet van prachtige concerten tijdens Robeco SummerNights in het Concertgebouw.

Lees meer »
Viva la Diva
Muziek, Amsterdam

Vrijkaartjes - Entertainer Sven Ratzke, operaster Tania Kross en het Metropole Orkest samen in het Concertgebouw.

Lees meer »

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust