€ 2,50 Korting

Theater Theater aan het Spui Den Haag 22 feb
Sluit venster x

De Vlucht van een Granaatappel

‘De Vlucht van een Granaatappel’ is het persoonlijke en humorvolle relaas van vier vrienden, twee vluchtelingen en één generatiekloof. De Koerdische Celil, de Joodse Eran, de Syrische George en de Hollandse Imke maken het publiek om hen heen deelgenoot van hun hun persoonlijke vluchtgeschiedenissen.

Verhalen die ze vaak niet eerder vertelden. Hoe verhoud je je tot een ander als je leven volledig van dat van hem of haar verschilt? Kun je elkaar dan begrijpen? Heb je nog recht op verdriet als dat wat de ander heeft meegemaakt zoveel erger is? Zware thema’s, die Theater RAST in een persoonlijk en humorvol relaas verpakt. De groep had met het stuk veel succes op Oerol en geeft dat nu een vervolg met een theatertournee.

"Het is een groep van ijzersterke acteurs, die op een aangenaam transparante en persoonlijke manier hun publiek meenemen op een reis door hun levensgeschiedenissen." ***** Theaterkrant

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten van € 17,50. Selecteer in het bestelproces de 'BGL VIP-KAART'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld: Nichon Glerum en Curly and Straight

Praktische informatie

Locatie: Theater aan het Spui
Adres: Spui 187, Den Haag
Wanneer: 22 februari 2017
Telefoonnummer: 070 - 346 52 72
Website: www.theateraanhetspui.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Oorlog (6+)
Familie, Den Haag

Eigenzinnige jeugdvoorstelling over oorlog, van Jetse Batelaan. In Den Haag.

Lees meer »
We hadden liefde, we hadden wapens
Theater, Den Haag

Over de rassenstrijd in de VS, begeleid met krachtige soul en r&b. In Den Haag.

Lees meer »
Casino Royale
Familie, Den Haag

Hilarische en confronterende familievoorstelling over geld. In Den Haag.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust