€ 2,50 Korting

Theater Theater aan het Spui Den Haag 25 feb
Sluit venster x

Thomas, Sacha en Jos - Een vorig leven

In 'Een vorig leven' schetst schrijver Toon Tellegen een beeld van het kleine stadje waarin hij opgroeide en de mensen die daar woonden. In de eerste plaats Jacob Laagwater. Laagwater werkte in de kalkfabriek en las verhalen voor uit de Bijbel, verhalen die heel anders waren dan de echte Bijbelverhalen. Over Leen -Godverdomme- Hellevoet van wie niemand ooit had meegemaakt dat hij níet boos was. En over Kreupel, die altijd maar op één ding uit was: iets anders te willen dan iedereen.

"Thomas, Sacha en Jos brengen Tellegens wereld op betoverende wijze tot leven. Zij toveren met primitieve middelen een nostalgische wereld tevoorschijn die tegelijk o zo relevant is voor vandaag. Treffend actueel gemaakt door de verbeeldingskracht en creativiteit van drie grote talenten." **** NRC Handelsblad

Naar aanleiding van hun geslaagde samenwerking tijdens de voorstelling 'De Trein naar Pavlovsk' (Parade 2014), schreef Tellegen deze nieuwe tekst: speciaal voor Thomas, Sacha en Jos. De gehele tekst is in 2015 verschenen als novelle.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten van € 15,-. Selecteer in het bestelproces de 'BGL VIP-KAART'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Theater aan het Spui
Adres: Spui 187, Den Haag
Wanneer: 25 februari 2017
Telefoonnummer: 070 - 346 52 72
Website: www.theateraanhetspui.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Casino Royale
Familie, Den Haag

Hilarische en confronterende familievoorstelling over geld. In Den Haag.

Lees meer »
Emilia Galotti
Theater, Den Haag

Eigentijdse uitvoering over de vrouw achter het mooie gezicht, in Den Haag.

Lees meer »
Ondertussen in Casablanca
Theater, Den Haag

Liefdevolle en humoristische ode aan toneelspelen met Hans Dagelet. In Den Haag.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust