Kans op

Theater Theater aan het Spui Den Haag 15 feb

TA-2 - Emilia Galotti

'Emilia Galotti' (1772) van Gotthold Ephraim Lessing is een klassieker. Emilia Galotti is het mooiste meisje in het land. Zij staat op het punt te trouwen met graaf Appiani. Het wordt een modern huwelijk, uit liefde. Maar dan ziet prins Gonzaga haar geschilderde portret. Meteen staat hij in vuur en vlam. De prins moet en zal haar hebben en gaat daarin tot het uiterste.

'Emilia Galotti' speelt zich af in een wereld met prinsen en gravinnen, maar is desondanks nog altijd actueel. Emilia zit gevangen in haar eigen schoonheid. De maatschappij om haar heen (zowel de mannen als de vrouwen) maken iets van haar, wat ze niet wil zijn. Hoe gaat ze daarmee om? En wat zijn de Emilia´s van onze tijd? In een kleurrijke, licht absurde, maar harde wereld gaat regisseur Maren Bjørseth op zoek naar de vrouw achter het mooie gezicht, de kracht en de eigenwijsheid.

'Emilia Galotti' is te zien op 15 februari in Theater aan het Spui. In samenwerking met Theater aan het Spui verloten wij vier toegangskaarten voor de voorstelling op zondag 15 februari om 20:15 uur. U kunt daar nu kans op maken! 

De BankGiro Loterij geeft voor deze actie 2 x 2 kaarten weg, met een waarde van € 20,- per kaart. De actie loopt van 4 januari tot en met 29 januari 2017. Winnaars ontvangen uiterlijk 2 februari 2017 bericht.

Beeld: Annaleen Louwes

project.general_error_message
U vindt uw kaartnummer op de voorzijde van uw VIP-KAART
Op dit e-mailadres wordt u eenmalig benaderd als u gewonnen heeft

Praktische informatie

Wat: TA-2 - Emilia Galotti
Waar: Theater aan het Spui, Den Haag, Spui 187
Wanneer: 15 februari 2017

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Casino Royale
Familie, Den Haag

Hilarische en confronterende familievoorstelling over geld. In Den Haag.

Lees meer »
Emilia Galotti
Theater, Den Haag

Eigentijdse uitvoering over de vrouw achter het mooie gezicht, in Den Haag.

Lees meer »
Ondertussen in Casablanca
Theater, Den Haag

Liefdevolle en humoristische ode aan toneelspelen met Hans Dagelet. In Den Haag.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust