€ 2,50 Korting

Familie Theater aan het Spui Den Haag 17 feb
Sluit venster x

Hendrik IV -Ondergeschikt voor kinderen (8+)

'Hendrik IV - Ongeschikt' voor kinderen is een onconventionele voorstelling waarin kinderen ongezouten hun mening mogen geven.

De koning is gek, maar hij is wel de baas. Als hij een wereld wil met alleen maar pizza Hawaii, dan zal er alleen maar pizza Hawaiizijn. Zo simpel is het. Maar dan komt de vrouw van het jeugdbeschermingszorgvoorzieligekinderendienstbureau (afgekort: Het Bureau) het theater binnen met een ernstigwoeste blik. Ze legt de voorstelling stil. Dit verhaal is volgens haar ongeschikt voor de jonge kinderen in het publiek. Er zijn al klachten binnengekomen van ongeruste ouders.

Met het wetboek onder haar arm waarin alle kijkregels staan, begint ze hele scènes te schrappen en af te plakken. De koning en zijn personeel komen in opstand, zo blijft er niets meer over van het koninkrijk en ook niet van het toneelstuk. Maar hoe gaan ze nou bepalen wat wel en niet mag?

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten van € 15,-. Selecteer in het bestelproces de 'BGL VIP-KAART'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld: Rik Engelgeer

Praktische informatie

Locatie: Theater aan het Spui
Adres: Spui 187, Den Haag
Wanneer: 17 februari 2017
Telefoonnummer: 070 - 346 52 72
Website: www.theateraanhetspui.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Oorlog (6+)
Familie, Den Haag

Eigenzinnige jeugdvoorstelling over oorlog, van Jetse Batelaan. In Den Haag.

Lees meer »
We hadden liefde, we hadden wapens
Theater, Den Haag

Over de rassenstrijd in de VS, begeleid met krachtige soul en r&b. In Den Haag.

Lees meer »
Casino Royale
Familie, Den Haag

Hilarische en confronterende familievoorstelling over geld. In Den Haag.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust