€ 2,50 Korting

Theater Theater aan het Spui - Zaal 3 Den Haag 25 jan
Sluit venster x

Øystein Johansen - Someone or Other

Het project 'Someone or Other' handelt over dilemma’s die in zich in het hart van onze hedendaagse maatschappij situeren: hoe moeten we privacy definiëren in onze hedendaagse controlemaatschappij? Hoe moeten we omgaan met de steeds dunner wordende lijn tussen privé en publiek? En, hoeveel vrijheid zijn we bereid te verliezen in de naam van de veiligheid?

De voorstelling bestaat uit twee delen/locaties: in een trouw- en een rechtszaal. In het eerste deel wordt het publiek uitgenodigd om het huwelijk mee te vieren. In het tweede deel slaat de stemming echter volledig om als een van de feestvierders plots wordt beschuldigd van verraad en hiervoor wordt berecht.

In de creatie van de voorstelling zal gebruik worden gemaakt van archiefmateriaal van de Stasi, een van de meest ingrijpende surveillancenetwerken van de moderne tijd.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten van € 15,-. Kaarten koopt u via de link. Selecteer in het bestelproces de 'BGL VIP-KAART'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Theater aan het Spui - Zaal 3
Adres: De Constant Rebecqueplein 20A, Den Haag
Wanneer: 25 januari 2017
Telefoonnummer: 070 - 346 52 72
Website: www.theateraanhetspui.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

ONE.
Muziek, Den Haag

Een muzikale solo performance over beweging en eenzaamheid. In Den Haag.

Lees meer »
We Take it From Here
Theater, Den Haag

Een voorstelling over schuld als gevolg van liefde, in Den Haag.

Lees meer »
Terugkeer Turk
Theater, Den Haag

Komische fictieve informatieavond over Turken die terugkeren naar Turkije. In Den Haag.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust