€ 2,50 Korting

Theater Theater aan het Spui - Zaal 3 Den Haag 20 jan - 21 jan
Sluit venster x

Terugkeer Turk

Voor het eerst in de geschiedenis verhuizen er meer mensen uit Nederland naar Turkije, dan Turken naar hier. Twintigers en dertigers, die als (klein)kind van Turkse migranten in Nederland opgroeiden, wijken uit naar een land waar ze nimmer woonden. Wat betekent het als jonge mensen met potentie, ‘echte Hollanders’, ons land beginnen te verlaten? Ligt het ideaal van onze multiculturele samenleving aan diggelen? Of is het allemaal niet zo dramatisch?

De voorstelling 'Terugkeer Turk' is een fictieve informatieavond en een muzikale en morele achtbaan ineen. Een door de wol geverfde journaliste presenteert vaardig en objectief de resultaten van een onderzoek naar onze multiculturele  maatschappij. Wanneer er echter een Turkse man opstaat die zijn hartverscheurende verhaal deelt met de zaal, kan de journaliste haar eigen emoties niet langer verbergen. Een komische en ontregelende confrontatie tussen de ‘witte’ presentatrice en de ‘terugkeer Turk’ is het gevolg.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op kaarten van € 15,-. Kaarten koopt u via de link. Selecteer in het bestelproces de 'BGL VIP-KAART'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld: Jan Dirk van der Burg

Praktische informatie

Locatie: Theater aan het Spui - Zaal 3
Adres: De Constant Rebecqueplein 20A, Den Haag
Wanneer: 20 januari 2017
Tot en met: 21 januari 2017
Telefoonnummer: 070 - 346 52 72
Website: www.theateraanhetspui.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

ONE.
Muziek, Den Haag

Een muzikale solo performance over beweging en eenzaamheid. In Den Haag.

Lees meer »
We Take it From Here
Theater, Den Haag

Een voorstelling over schuld als gevolg van liefde, in Den Haag.

Lees meer »
Someone or Other
Theater, Den Haag

Voorstelling rond de thema's privacy, vrijheid en veiligheid. In Den Haag.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust