€ 4,- Korting

Dans Stadsschouwburg Amsterdam Amsterdam 21 feb - 22 feb
Sluit venster x

Connie Janssen Danst - HOME

Met een avontuurlijk ensemble met zowel jonge als bekende dansers en live muzikanten op het toneel, zoekt Conny Janssen Danst naar het gevoel van ergens thuishoren.

Choreografe Conny Janssen maakt dansvoorstellingen die vaak gaan over de stad en zijn bewoners, of over mensen en hun herinneringen. Haar choreografieën worden getypeerd als inventief, krachtig en ontroerend. Ze kreeg vele dansprijzen voor haar werk, dat op de internationale festivals te zien is. Met 'HOME' opent het gezelschap zijn 25-jarig jubileumjaar.

'HOME' gaat over het gevoel van gemeenschap, ergens bij horen, over mensen van diverse afkomst met verschillende smaken en voorkeuren. 'HOME' stelt de vraag wat ‘thuis’ betekent. Naast een groot, avontuurlijk ensemble van dertien dansers - jonge talenten en bekende gezichten – werkt Conny Janssen met live muziek en speciaal voor de voorstelling nieuw gecomponeerd werk.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 4,- korting op kaarten van
af € 10,-. Gebruik in het bestelproces de actiecode BGL of toon uw VIP-KAART aan de kassa. Let wel: zolang de voorraad strekt. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang 20:30 uur.

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Amsterdam
Adres: Leidseplein 26, Amsterdam
Wanneer: 21 februari 2017
Tot en met: 22 februari 2017
Telefoonnummer: 020 - 6242311
Website: stadsschouwburgamsterdam.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Roodhapje (6+)
Familie, Amsterdam

Jeugdopera en moderne interpretatie van het beroemde sprookje. In Amsterdam.

Lees meer »
Snorro (8+)
Familie, Amsterdam

Hilarische voorstelling voor jong en oud over de onhandige held Snorro. In Amsterdam.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust