2 voor de prijs van 1

Cabaret Pier Scheveningen Scheveningen 1 mrt - 31 aug
Sluit venster x

Tasty Comedy

Tasty Comedy in Scheveningen brengt een avond vol goede grappen en heerlijk eten. Nationale en internationale comedians maken u aan het lachen, terwijl u geniet van een smakelijk viergangendiner. Dit alles op een van de mooiste locaties van Nederland: de Pier in Scheveningen, met 360 graden uitzicht op zee.

De line-up van comedians staat garant voor een avond met scherpe grappen en hilarische verhalen, aangevuld met physical comedy acts uit o.a. de VS, Engeland en Duitsland. De komedie wordt afgewisseld met live muziek. Neem uw gezin, vrienden of collega's mee naar Tasty Comedy en beleef een heerlijke avond uit!

2 voor de prijs van 1 in juni en juli
Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u in de maanden juni en juli 50% korting op Rang 1 en Rang 2 kaarten vanaf € 49,50, excl. reserveringskosten. Vanaf augustus krijgt u 25% korting op Rang 1 en Rang 2 kaarten vanaf € 49,50, excl. reserveringskosten.

Per VIP-KAART kunt u max. 9 kaarten met korting bestellen, maar let wel, op=op! Kaarten bestelt u via de link, gebruik de promotiecode VIP-KAART. De korting is niet geldig in combinatie met andere promoties. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Pier Scheveningen
Adres: Strandweg 150-154, Scheveningen
Wanneer: 1 maart 2017
Tot en met: 31 augustus 2017
Website: www.tastycomedy.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust