15% Korting

Cabaret Theater Gooiland Hilversum 22 feb
Sluit venster x

T-splitsing - Tineke Schouten

Het maken van keuzes, we doen het iedere dag. Het maken van de ene keuze sluit zo vaak andere interessante richtingen uit. In Tineke’s nieuwe theatershow 'T-splitsing' kijkt ze nog eens goed naar haar eigen keuzes die ze in de loop van haar leven heeft gemaakt. 


Hoe is ze eigenlijk cabaretière geworden en waarom geen zangeres, wat ze eigenlijk wilde? Waarom staat ze nog steeds avond na avond op het podium terwijl ze het ook zeer naar haar zin heeft als ze met haar gezin vakantie kan vieren? Het maken van al die keuzes mag soms best vermoeiend zijn. Maar in deze zeer persoonlijke show, waarin haar bekende typetjes niet ontbreken, ziet Tineke er wel de humor van in.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 15% korting op kaarten van € 37,50 excl. servicekosten. Gebruik in het bestelproces de actiecode 'BGLVIP'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Praktische informatie

Locatie: Theater Gooiland
Adres: Emmastraat 2, Hilversum
Wanneer: 22 februari 2017
Telefoonnummer: 035 744 0115
Website: www.gooilandtheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Jon van Eerd
Theater, Hilversum

Jon van van Eerd is gierend grappig, dwaas en hartveroverend als babysittende Harrie.

Lees meer »
Bastiaan Ragas - Dan maar in therapie
Theater, Hilversum

Een mix van cabaret, comedy, muziektheater en het leven zelf in Theater Gooiland.

Lees meer »

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust