50% Korting

Muziek Het Concertgebouw Amsterdam 14 feb
Sluit venster x

Valentine Classics at the Movies

Samen met uw partner stijlvol uit op Valentijnsdag? Kom 's avonds naar Het Concertgebouw en geniet samen van de meest romantische filmmuziek.

De rode loper wordt voor u uitgerold en u krijgt een avondlang de mooiste filmmuziek voorgeschoteld. Om het compleet te maken krijgt u bij binnenkomst en tijdens de pauze een glas sprankelende prosecco.

Het Noord Nederlands Orkest speelt muziek waar uw hart sneller van gaat kloppen. Waan u op het puntje van de Titanic met de onvergetelijke Oscar-winnende muziek van James Horner. Beleef de onmogelijke, tragische romance van Tony en Maria in Bernsteins West Side Story. En voel je zo licht als een veertje bij de swingende liefdesliedjes van George Gershwin, gezongen door jazzdiva Fay Claassen. Zonder scherm en popcorn biedt Het Concertgebouw u een onvergetelijke filmavond!

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u wel 50% korting op kaarten vanaf € 35,-, excl.
€ 2,50 reserveringskosten. Kaarten bestelt u met de actiecode 'EP170214BGLVIP' bij de kassa of online via de groene button bovenaan deze pagina. Nadat u in het bestelproces uw stoelen hebt gekozen, kunt u de actiecode invullen. Een kaart is inclusief welkomst- en pauzedrankje. Per VIP-KAART kunt u meerdere kaarten met korting bestellen. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling, deze wordt gecontroleerd.

Beeld: Bas Czerwisnki

Praktische informatie

Locatie: Het Concertgebouw
Adres: Concertgebouwplein 10, Amsterdam
Wanneer: 14 februari 2017
Telefoonnummer: 0900 - 6718345
Website: www.concertgebouw.nl

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust