20% Korting

Musical Stadsschouwburg Nijmegen Nijmegen 17 feb - 19 feb
Sluit venster x

A Chorus Line

Ze willen maar één ding: een rol. Want alleen in de spotlights voelen ze zich prettig. 'A Chorus Line' vertelt het verhaal van zeventien jonge toptalenten in hun strijd om die felbegeerde rol. Tijdens de audities vraagt de regisseur de dansers naar hun levens. Als ze hun eerste schroom hebben afgeworpen, vertellen ze over hun dromen, angsten en passies. Volg de drijfveren van de ambitieuze dansers in een nieuwe Nederlandse versie van deze legendarische Broadway-musical. 

'A Chorus Line' is de voorloper van tv-talentenjachten en laat de genadeloze afvalrace vol bloed, zweet en tranen van dichtbij zien. Door de briljante mix van zang, dans en meeslepend drama won de musical een regen aan prestigieuze prijzen, waaronder negen Tony Awards. Het stuk groeide wereldwijd uit tot een kaskraker en nummers als 'I Hope I Get It', 'I Can Do That', 'What I Did For Love' en 'One' werden regelrechte musicalklassiekers.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op kaarten vanaf € 38,-. Gebruik de actiecode BGLVIP1617 en kies vervolgens voor de 'BGL-VIP'-kaart. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang: 20:00 uur.

Beeld: Roy Beusker

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Nijmegen
Adres: Keizer Karelplein 32h, Nijmegen
Wanneer: 17 februari 2017
Tot en met: 19 februari 2017
Telefoonnummer: 0243221100
Website: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

De Vader
Theater, Nijmegen

Schurende en komische voorstelling over Alzheimer, met Hans Croiset. In Nijmegen.

Lees meer »
Tim Fransen
Cabaret, Nijmegen

Sprankelend en filosofisch cabaretdebuut van dit supertalent. In Nijmegen.

Lees meer »
Vals (12+)
Familie, Nijmegen

Thrillermusical naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, in Nijmegen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust