20% Korting

Muziek Stadsschouwburg Nijmegen Nijmegen 2 feb
Sluit venster x

Death Speaks

In een aantal van zijn liederen maakte componist Franz Schubert een personificatie van ‘de dood’. Toen componist David Lang de opdracht kreeg een stuk te schrijven voor een programma waar ook zijn ‘little match girl passion’ deel van uitmaakte, inspireerde dit gegeven hem. David Lang zocht Schuberts liederen bij elkaar, vertaalde ze in het Engels en componeerde er zijn liedcyclus ‘death speaks’ op. Lang schreef ‘death speaks’ voor 4 solisten op het podium en voor enkele leden van het DoelenEnsemble ‘off-stage’.

Een van de musici op het podium is violist Yannick Hiwat. “Ik profileer mezelf vooral als een jazzviolist”, vertelt hij, “maar ik heb daarvoor klassieke muziek gestudeerd. Daarom vind ik het extra bijzonder dat ik met dit hedendaagse stuk van componist David Lang die dimensie van mijzelf kan laten zien. En, alvast een primeurtje: ik ga voor het eerst ook zelf zingen.”

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op kaarten vanaf € 20,50. Gebruik de actiecode BGLVIP1617 en kies vervolgens voor de 'BGL-VIP'-kaart. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang: 20:15 uur.

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Nijmegen
Adres: Keizer Karelplein 32h, Nijmegen
Wanneer: 2 februari 2017
Telefoonnummer: 024 - 322 11 00
Website: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Introdans - Monumentaal
Dans, Nijmegen

Een prachtige drieluik van monumentale choreografieën. In Nijmegen.

Lees meer »
Opvliegers 2 - In de sneeuw
Theater, Nijmegen

Nieuw avontuur van de leukste vriendinnenclub van Nederland! In Nijmegen.

Lees meer »
Ne Me Quitte Pas
Dans, Nijmegen

In deze prachtige dansvoorstelling wordt de verloren liefde verbeeld. In Nijmegen.

Lees meer »

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust