20% Korting

Muziek Concertgebouw de Vereeniging Nijmegen 5 feb
Sluit venster x

Dutch Classical Talent

Kijk je anders naar een schilderij als je weet dat het een Picasso is? Smaakt wijn anders als op het etiket Château Margaux prijkt? Beinvloedt een naam van een componist je luisterervaring? Pianist Caspar Vos neemt de proef op de som en presenteert een ‘programma zonder programma’.

"Ik ben ervan overtuigd dat het voor een onbevangen ervaring verrijkend werkt wanneer het publiek vooraf zo min mogelijk wordt gestuurd."aldus Caspar. Na het spelen wordt het doek opgehaald en onthult Caspar verrassende namen.

Caspar Vos (1988) begon zijn pianostudie bij Frank Peters aan het Artez-conservatorium in Arnhem en vervolgde deze bij Jan Wijn aan het Amsterdams Conservatorium. Hier behaalde hij in 2014 zijn masterdiploma cum laude. Ook won hij meerdere prijzen op nationale en internationale concoursen.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op kaarten van € 14,50. Gebruik de actiecode BGLVIP1617 en kies vervolgens voor de 'BGL-VIP'-kaart. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang: 15:00 uur.

Praktische informatie

Locatie: Concertgebouw de Vereeniging
Adres: Keizer Karelplein 2D, Nijmegen
Wanneer: 5 februari 2017
Telefoonnummer: 0243221100
Website: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Mogelijk ook interessant voor u?

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust