20% Korting

Familie Stadsschouwburg Nijmegen Nijmegen 25 feb
Sluit venster x

Roodkapje, de musical (4+)

Na een reeks betoverende sprookjesmusicals blaast Van Hoorne Entertainment Roodkapje De Musical nieuw leven in. Het eeuwenoude sprookje over een lief meisje dat koekjes gaat brengen naar haar zieke oma, wordt opnieuw bewerkt tot een heerlijke familievoorstelling.


Natuurlijk zorgen de vegetarische wolf Gerrit en zijn gemene vrouw Tina voor hilarische scenes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen. Tel daar nog eens bij op de prachtige kostuums, de swingende meezingliedjes en natuurlijk Maud Mulder als Roodkapje, de rol waarmee ze ooit haar theaterdebuut maakte, en u heeft een perfect theateruitje voor het hele gezin.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 20% korting op kaarten vanaf € 22,50. Gebruik de actiecode BGLVIP1617 en kies vervolgens voor de 'BGL-VIP'-kaart. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Aanvang: 14:00 uur.

Praktische informatie

Locatie: Stadsschouwburg Nijmegen
Adres: Keizer Karelplein 32h, Nijmegen
Wanneer: 25 februari 2017
Telefoonnummer: 0243221100
Website: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

A Chorus Line
Musical, Nijmegen

Volg de 17 ambitieuze dansers van deze Broadwayhit in hun strijd om een rol. In Nijmegen.

Lees meer »
Introdans - Monumentaal
Dans, Nijmegen

Een prachtige drieluik van monumentale choreografieën. In Nijmegen.

Lees meer »

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust