bijna 30% korting

Museum Villa Zebra Rotterdam
Sluit venster x

Villa Zebra

Villa Zebra is het leukste kunstuitje voor het gehele gezin! Dit kindermuseum voor hedendaagse beeldende kunst maakt tentoonstellingen speciaal voor kinderen.

Peuters en kleuters (3 t/m 6 jaar) gaan in Villa Zebra op ontdekking in ZELF! Ze komen in deze tentoonstelling op een speelse manier in aanraking met kunst via prikkelende installaties. Oudere kinderen (7 t/m 12 jaar) gaan op onderzoek in een tentoonstelling die ieder jaar vernieuwd. In deze tentoonstelling ontdekken ze door middel van spannende vragen en opdrachten meer over de kunstwerken en de kunstenaars.

Na alle ontdekkingen in de tentoonstelling kunnen kinderen samen met hun ouders of met een begeleider van Villa Zebra aan de slag in een creatieve workshop. Kijk op www.villazebra.nl voor het actuele programma van tentoonstellingen en workshops.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,- korting op een regulier kaartje van € 7,-. Kinderen tot 3 jaar hebben gratis entree. Kaartjes bestelt u via de link. Max. vier kaartjes per VIP-KAART. Kies eerst de gewenste kaartjes en gebruik vervolgens de promocode 'VZ17-BGLV!'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen. Deze korting loopt t/m 19 november 2017

Praktische informatie

Locatie: Villa Zebra
Adres: Stieltjesstraat 21, Rotterdam
Telefoonnummer: 010 - 241 17 17
Website: www.villazebra.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust