10% korting

Theater Theater De Fransche School Culemborg 10 mei - 14 mei
Sluit venster x

Voor alles een eerste keer

Kunt u zich uw eerste schooldag, uw eerste kus of eerste liefde nog herinneren? Niet? Kom dan alles herinneren en herbeleven tijdens het theaterconcert 'Voor alles een eerste keer'!

Op latere leeftijd komen we allemaal op een punt dat je terug denkt aan vroeger. De tijd waarin ‘de eerste keren’ ontstonden. Je eerste relatie, eerste bezoek aan de tandarts, eerste keer seks, eerste slok alcohol. In ‘Voor alles een eerste keer’ volgt u vier jonge mensen die aan het begin staan van hun leven. Maar op dat punt komen ze al direct achter hun eerste keren...

Ga terug naar uw memorabele eerste ervaringen tijdens ‘Voor alles een eerste keer’! Een bruisend theaterconcert met een ode aan de Nederlandse (pop)muziek, geschreven door Dick van den Heuvel en met choreografie van Anouk Poel.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u 10% korting op kaarten van € 17,50,- excl. servicekosten. Kaarten bestelt u via de link. U vindt de voorstelling door te zoeken op 'Voor alles een eerste keer'. Kies in het bestelproces voor de prijssoort 'VIP'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Praktische informatie

Locatie: Theater De Fransche School
Adres: Havendijk 1, Culemborg
Wanneer: 10 mei 2017
Tot en met: 14 mei 2017
Telefoonnummer: 0345 - 521546
Website: www.theaterdefranscheschool.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust