€ 2,50 korting

Museum Waterliniemuseum Bunnik
Sluit venster x

Waterliniemuseum

In Waterliniemuseum Fort bij Vechten komt u in een interactieve ontdekkingstocht van alles te weten over de waterlinies. Een waterlinie is een uniek en typisch Nederlands verdedigingssysteem, waarbij de verdediger gebruikmaakt van aaneengesloten onder water gezette polders. Zo’n modderige waterbarrière tot kniehoogte was een geduchte hindernis voor de vijand. Het zware geschut zakte weg in sloten en greppels en het water was te ondiep om te bevaren.


In het museum is van alles te beleven. Middenin het bijzondere museumgebouw vindt u een 50 meter lange openlucht maquette van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Als de maquette onder water wordt gezet, ziet u goed hoe de linie werkt. Wilt u het onder water zetten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie écht ervaren? Zet dan de virtual reality-bril op en maak een parachutesprong over de waterlinie!

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op een kaartje van € 7,50 voor volwassenen. Kaarten met korting koopt u aan de kassa. Per VIP-KAART kunt u max. 4 kaarten met korting kopen. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: Waterliniemuseum
Adres: Achterdijk 10-14, Bunnik
Tot en met: 31 december 2017
Telefoonnummer: 030 - 656 5285
Website: waterliniemuseum.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust