25% korting

Muziek Vrijthof Maastricht 10 jul
Sluit venster x

West Side Story - Film with live Orchestra

Dit wilt u niet missen! Op het prachtige Vrijthof in Maastricht kunt u de iconische film 'West Side Story' kijken, mét live muziek. In het grootse decor van André Rieu wordt de wereldberoemde musicalfilm vertoond, waarbij de zinderende muziek van Leonard Bernstein live zal worden uitgevoerd door maar liefst 100 musici van philharmonie zuidnederland. Laat u meeslepen in dit adembenemende liefdesdrama, dat door de live muziek een extra dimensie krijgt.


Tonight, Maria, I Feel Pretty, America en Somewhere. Het is slechts een greep uit de vele bekende songs in 'West Side Story'. De musical werd in 1961 verfilmd met in de hoofdrollen Richard Beymer en Natalie Wood als de geliefden Tony en Maria. 'West Side Story – Film with live Orchestra' is opgevoerd in de grote concertzalen van de wereld: van Carnegie Hall in New York tot de Royal Albert Hall in Londen. In Maastricht zal dit internationaal event voor het eerst open air plaatsvinden.

Het concert begint om 21.00 uur en duurt drie uur, inclusief pauze.

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 25% korting op kaarten vanaf € 25,-, exclusief servicekosten. De korting is geldig op rang 1 t/m 4.
Er zijn dertig 1e rang kaarten beschikbaar, voor andere rangen geldt op=op. Per VIP-KAART kunt u meerdere kaarten met korting bestellen. Kaarten bestelt u via de link. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

WEST SIDE STORY © 1961 Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc.  All Rights Reserved.

Praktische informatie

Locatie: Vrijthof
Adres: Vrijthof, Maastricht
Wanneer: 10 juli 2017
Telefoonnummer: 088 - 1660 700
Website: www.philharmoniezuidnederland.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust