€ 30,- korting

Musical World Forum Theater Den Haag 12 dec - 30 dec
Sluit venster x

Ga naar www.eventim.nl

West Side Story

Zestig jaar na de wereldpremière komt 'West Side Story' naar Nederland. De wereldberoemde Broadway musical is slechts vier weken te zien, mis het niet!

'West Side Story' is een van de meest geliefde musicals aller tijden, met thema's die nog net zo aangrijpend en actueel zijn als tijdens de Broadway première. Het romantische verhaal van Shakespeares 'Romeo en Julia' wordt in 'West Side Story' verplaatst naar het New York City van de jaren vijftig. Tony en Maria zijn twee jonge geliefden, gevangen tussen twee strijdende straatbendes: de Jets en de Sharks. Hun strijd om te overleven in een wereld vol haat, geweld en vooroordelen is één van de meest innovatieve, hartverscheurende en relevante muzikale drama's van onze tijd. 

'West Side Story' zit vol onvergetelijke songs als ‘Maria’, ‘Tonight’, ‘I Feel Pretty’ en ‘Somewhere’. De musical wordt uitgevoerd door een bijzondere en energieke Amerikaanse cast en met de briljante oorspronkelijke Broadway choreografie van Jerome Robbins.

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 30,- korting op kaarten vanaf € 59,- (rang 1 t/m 3 en Golden Seats). Per VIP-KAART kunt u meerdere kaarten met korting bestellen. Reserveringskosten bedragen € 5,50 per ticket. Kaarten bestelt u via de link.
Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar de voorstelling.

Praktische informatie

Locatie: World Forum Theater
Adres: Churchillplein 10, Den Haag
Wanneer: 12 december 2017
Tot en met: 30 december 2017
Telefoonnummer: 070 - 306 63 66
Website: www.worldforum.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust