20% korting

Dierenpark WILDLANDS Adventure Zoo Emmen Emmen
Sluit venster x

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Een wereldexpeditie maken in één dag. In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen kan het! Reis samen met expeditiegenoten door de jungle, de savanne en het poolgebied. U ontdekt nieuwe werelden, staat oog in oog met wilde dieren en beleeft spannende avonturen.


De trektocht door de jungle start in een overwoekerde tempelruïne, waar honderden vlinders vrij rondvliegen. Ontdek per boot Rimbula River, volg jungle trails en steek per vlot de rivier over langs zwemmende olifanten. De wereld van de savanne is heet en droog. Spot de grote groep nijlpaarden bij het Dogondorp en ga mee op een trucksafari over de savanne. In het poolgebied kunt u op expeditie en ontmoet u ijsberen, pinguïns en pelsrobben. En maak een spectaculaire 4D-ride boven en onder het drie meter dikke pakijs in de Arctic 1.

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen: een werelds avontuur!

Met uw BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u online 20% korting voor maximaal 5 personen op kaarten vanaf € 26,50. De entreetickets zijn alleen online te bestellen en in te leveren tot en met 30 december 2017. Niet geldig in combinatie met andere acties, (groeps)kortingen, Air Miles of elders verkregen entreebewijzen. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Praktische informatie

Locatie: WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
Adres: Raadhuisplein 99, Emmen
Telefoonnummer: 0591 850 855
Website: www.wildlands.nl

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust