€ 2,50 Korting

Theater Zaantheater Zaandam 28 feb
Sluit venster x

FIFA Blatter, de val van de voetbalkeizer

'FIFA Blatter, de val van de voetbalkeizer' is een spectaculaire theatrale reconstructie van de ongekende corruptieschandalen rond de wereldvoetbalorganisatie FIFA.

Jarenlang regeerde Sepp Blatter er met ijzeren hand. Wie is deze man en wat drijft hem? Tijdens deze voorstelling krijgt u een ultiem kijkje achter de schermen. Hotellobby’s, vergaderzaaltjes, achterkamertjes en skyboxen openen zich, terwijl u steeds dieper in de krochten van de ziel van Blatter en zijn trawanten kruipt. Nog één keer krijgt hij het podium om zichzelf voor eens en altijd van alle blaam te zuiveren. FIFA Blatter!

De selectie bestaat uit acteurs die hoog in het linkerrijtje staan: Paul R. Kooij, Cees Geel, Peter Drost, Mohammed Azaay en Tina de Bruin. Coach, regisseur en scriptschrijver Tom de Ket is bekend als helft van het snedige cabaretduo Van Houts & De Ket. Het grote publiek kent hem vooral als een van de initiatiefnemers van theatergroep DE VERLEIDERS, waarmee hij de afgelopen jaren genadeloos en met veel succes de mores in het Nederlandse bedrijfs- en bankwezen aan de kaak stelde.

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART krijgt u € 2,50 korting op 1e rang kaarten van
€ 19,50, incl. € 3,50 voor garderobe en pauzedrankje. Gebruik in het bestelproces de kortingscode 'BGLVIP'. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen.

Beeld: Govert de Roos

Praktische informatie

Locatie: Zaantheater
Adres: Nicolaasstraat 3, Zaandam
Wanneer: 28 februari 2017
Telefoonnummer: 0900 - 3344 553
Website: www.zaantheater.nl

Andere activiteiten op dezelfde locatie

Remy van Kesteren en band - Tomorrow Eyes
Muziek, Zaandam

Harpist Remy Van Kesteren speelt voor het eerst eigen werk. In Zaandam.

Lees meer »
Watskeburt?! - De musical
Musical, Zaandam

Anarchistisch hiphopsprookje voor volwassen met hits van De Jeugd. In Zaandam.

Lees meer »
The Analogues - Sgt Pepper's Lonely Heart Club Band
Muziek, Zaandam

The Analogues spelen het album van The Beatles tot in perfectie. In Zaandam.

Lees meer »

Vergelijkbaar aanbod

© 2017 BankGiro Loterij N.V. De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016. 18+ Speel bewust